Πρόλαβαν μαζική απόδραση από τον Κορυδαλλό

Μαζική απόδραση αποδείχθηκε πως προετοίμαζαν δεκάδες κρατούμενοι σε πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπως διαπιστώθηκε μετά από αιφνιδιαστική έφοδο της αστυνομίας το απόγευμα της Κυριακής σε κελιά ποινικών και κατηγορουμένων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Η πηγή που έδωσε τις πληροφορίες αυτές θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι άνδρες της Ασφάλειας και να οργανώσουν επιχείρηση εφόδου στο σωφρονιστικό κατάστημα, αφού πρώτα ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής έξω από τις φυλακές, μπήκαν στο εσωτερικό μαζί με κομμάντος της ΕΚΑΜ και διμοιρίες των ΜΑΤ και «σάρωσαν» μια ολόκληρη πτέρυγα, στην οποία κρατούνται άτομα που εκτίουν ποινές φυλάκισης για ποινικά αδικήματα, αλλά και πρόσωπα τα οποία έχουν κατηγορηθεί για τη συμμετοχή τους σε ένοπλες οργανώσεις του αντάρτικου της πόλης.

Μέσα στα κελιά βρέθηκαν 45 αυτοσχέδια μαχαίρια, 40 κινητά τηλέφωνα και μεγάλο χρηματικό ποσό, τα οποία ήταν κρυμμένα κάτω από τα στρώματα των κρεβατιών, σε ειδικές κρυψώνες τοίχων, ακόμα και ραμμένα μέσα στα ρούχα των κρατουμένων.

Ήδη τα κινητά και τα άλλα ευρήματα βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και οι άνδρες της ΕΛΑΣ εκφράζουν την βεβαιότητα πως από την εξέτασή τους θα μπορέσουν να μάθουν για τους συνεργούς των κρατουμένων.

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Προσπάθησε να αποδράσει από τις φυλακές κόβοντας τα κάγκελα του κελιού του

Welt: Οι πλανόδιοι πωλητές στις παραλίες θα κρατούσαν Καλάσνικοφ… 

Η μητέρα της Άννυ απαντά στον Νικολάι μέσα από την φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ