Πρώην παίκτρια ριάλιτι: Τι κατέθεσε για τα όπλα και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε αποθήκη του σπιτιού της

Των Θ. Πάνου και Κ. Νικολοπούλου

Πλήρη άγνοια για τα ναρκωτικά και τα όπλα που εντοπίστηκαν στο σπίτι της στη Μαγνησία, έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου, επικαλέστηκε στην κατάθεσή της η 44χρονη πρώην παίκτρια του ‘Big Brother”, μετά τη σύλληψη της ίδιας και του συντρόφου της.

“Δεν γνωρίζω καν την ύπαρξη των αντικειμένων που μου λέτε, καθώς ήταν σε αποθήκη στο αγρόκτημα που νοικιάζουμε το σπίτι. Δεν ξέρω σε ποιον μπορεί να ανήκουν” δήλωσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, κατά την κατάθεσή της η πρώην παίκτρια ριάλιτι στους αστυνομικούς.

Επαναλαμβάνοντας συχνά ότι δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την κατοχή των όπλων και των ναρκωτικών, η 44χρονη Βολιώτισσα υπερασπίστηκε τον σύντροφό της λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Όλο αυτό το διάστημα που είμαι με τον σύντροφό μου δεν έχω αντιληφθεί την παραμικρή πράξη παρανομίας από την πλευρά του”.

Την ίδια στιγμή η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε και στο χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της ίδιας και του συντρόφου της, υποστηρίζοντας κατηγορηματικά ότι προέρχονται από νόμιμες δουλειές.

“Τα χρήματα είναι νόμιμα και προέρχονται από την εργασία του συντρόφου μου και είναι δηλωμένα στην εφορία από την επιχείρηση στην οποία έκανε μεροκάματα” είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι τόσο η 44χρονη όσο και ο σύντροφός της κατά την κατάθεσή τους ενέπλεξαν ακόμη ένα πρόσωπο χωρίς να το κατονομάσουν, διαψεύδει άτομο από το στενό περιβάλλον της πρώην παίκτριας ριάλιτι κάνοντας λόγο για “θεωρίες συνωμοσίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ