Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία σε βάρος μίας 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν.

της Άννας Κανδύλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του αρνήθηκε όσα κατήγγειλε εις βάρος του η 34χρονη γυναίκα για βιασμό, ξύλο, απειλές και μαστροπεία.

Σημειώνεται ότι μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, μια ακόμη γυναίκα από τη Ρουμανία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές τον αστυνομικό για παρόμοιες πράξεις σε βάρος της. Η συγκεκριμένη αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να καταθέσει.

«Οι γυναίκες να μην κλείνετε το στόμα, να μιλάτε» λέει η 34χρονη

Για το δράμα που φέρεται να έζησε στα χέρια του αστυνομικού μίλησε η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν. Όπως ισχυρίζεται ο αστυνομικός γνώριζε για τα δύο παιδιά της που βρίσκονται στη χώρα της, όμως εκείνος την εκμεταλλεύτηκε, απειλώντας τη μάλιστα ακόμα και για όπλο. Η 34χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 9 και 13 ετών, τα οποία βρίσκονται στη χώρα της και έχει πάνω από τέσσερα χρόνια να τα δει. Με τον αστυνομικό γνωρίστηκαν στην Ομόνοια, σύμφωνα με όσα λέει η ίδια.

«Δεν είμαι καλά. Τώρα πάω να κάνω μπάνιο και πάω στον ψυχολόγο, γιατί δεν είμαι καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν στην Ευγενία Πουλοπούλου και τις Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star, λίγο πριν διηγηθεί το προσωπικό της δράμα.

«Έβαζε το παιδί της να μου ζητάει λεφτά» 

«Έχω μεγάλη ιστορία. Έφυγα από την πατρίδα μου γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα. Στην Ελλάδα είμαι μόνη μου. Ήρθα πριν τέσσερα χρόνια. Αυτός που ήταν μαζί μου τα ήξερε όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου έκανε και αυτό το κακό, αφού ήξερε την ιστορία μου», είπε και πρόσθεσε: «Αυτά που άκουσες αυτά έγιναν. Είδα τη μητέρα του να μιλάει να λέει ψέματα ότι δεν με ξέρει. Την ήξερα, αλλά δεν μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Αυτή λέει ψέματα, αλλά έβαζε το παιδί της να μου ζητάει λεφτά. Αυτός μου το είπε ότι η μητέρα του ζητάει λεφτά συνέχεια. Άκουσα αυτά που είπε χθες που έκλαιγε. Όλα είναι ψέματα. Και το παιδί της λέει ψέματα».

Στη συνέχεια, η 34χρονη αναφέρθηκε στις απειλές που φέρεται να δέχθηκε από τον αστυνομικό που υποστηρίζει ότι τη βίαζε και την εξέδιδε. Όπως είπε, συχνά την απειλούσε και με όπλο. «Φοβόμουν πάρα πολύ ότι θα με σκότωνε. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Μου είχε βγάλει και όπλο και με απείλησε».

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που είναι σαν εμένα να μην κλείνουν το στόμα. Πρέπει να μιλάτε. Όχι “κάτσε ήσυχη”. Πρέπει να μιλάνε. Εγώ δεν ήξερα ότι ο κόσμος μπορει να με βοηθήσει, ούτε εσένα δεν ξέρω. Αλλά βλέπω πως με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και με ρωτάνε πώς είμαι και αν χρειάζομαι βοήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι δική μου πατρίδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και καλός κόσμος που θέλει να με βοηθήσει», κατέληξε η 34χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ