Γνήσια πιστοποιητικά εμβολιασμού πωλούνται στη Βουλγαρία – Έτσι δρουν τα κυκλώματα

Γνήσια πιστοποιητικά εμβολιασμού σε πολίτες που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πωλούνται στη Βουλγαρία.
Μπορεί να το αποκτήσει κάποιος, ακόμη και με ένα απλό τηλεφώνημα. Κλείνεις ραντεβού με γιατρό, πληρώνεις μέσω τράπεζας το ποσό που θα σου ζητήσει και λαμβάνεις μέσω email γνήσιο πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να έχεις κάνει το εμβόλιο.
“Αν πας στη Βόρεια Βουλγαρία, εκεί που δεν έχουν δουλειές και δουλεύουν για 20 Λέβα… Με 10 ευρώ ό,τι θες αγοράζεις. Πάει σε γιατρό, του λέει “δεν θέλω το εμβόλιο, πόσο θες για το εμβόλιο; 50 θες; θες άλλα 50 για να μου δώσεις βεβαίωση ότι μου το έκανες;” αναφέρει στο STAR άνθρωπος που γνωρίζει πώς δρουν τα κυκλώματα.
πιστοποιητικά εμβολιασμού

Η ταρίφα για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Η ταρίφα αρχικά ήταν 500 ευρώ, τον Αύγουστο όμως έπεσε στα 300 ευρώ. Τα κυκλώματα, όπως λένε μάρτυρες, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος καθώς στη Βουλγαρία οι εμβολιασμοί γίνονται και από ιδιώτες γιατρούς οι οποίοι είναι αδύνατον να ελεγχθούν.
Δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία εξηγεί πως αυτό συμβαίνει γύρω από το Σαντάνσκι, ίσως επειδή βρίσκεται κοντά στα σύνορα.
Τα πιστοποιητικά από τη Βουλγαρία, μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν και στην Ελλάδα αφού είναι γνήσια και διαθέτουν μοναδικό barcode.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.