Πορνεία ανηλίκων: Σπάει την σιωπή της η αδελφή της ανήλικης που ξεσκέπασε το κύκλωμα – Πώς ανακάλυψε την φρίκη

Για πρώτη φορά μιλά η αδελφή του κοριτσιού, που ξεσκέπασε το κύκλωμα πορνείας ανηλίκων, στην Αθήνα.

Η αδελφή της ανήλικης ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε την αλλαγή στην συμπεριφορά της και ανακάλυψε τα μηνύματα που «έδειχναν» ότι το κορίτσι έχει πέσει θύμα του κυκλώματος, που την εξωθεί στην πορνεία.

Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews περιέγραψε πώς ανακάλυψε την δράση του κυκλώματος, με «εγκέφαλο» την 25χρονη «Μαρία Ηλιάνα» από τον Ασπρόπυργο. Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι τουλάχιστον επτά ανήλικες, από 15 έως 17 ετών, είχαν πέσει στα «δίχτυα» της οργάνωσης, που τους υποσχόταν εύκολο χρήμα και χλιδάτη ζωή. Οι δράστες είχαν μυήσει, μάλιστα, κάποια από τα κορίτσια και στον σκοτεινό κόσμο της κοκαΐνης.

«Η κατάσταση με την αδελφή μου δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», ανέφερε αρχικά η αδελφή της ανήλικης στο Mega.

Περιγράφοντας το πώς λειτουργούσε το κύκλωμα μαστροπείας, που εξαρθρώθηκε, ανέφερε: «Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδελφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε “σε περιμένει αυτός” και ρωτούσε την αδελφή μου αν φτάνει».

«Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδελφή μου, μάλιστα, να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες», προσθέτει η αδελφή του κοριτσιού.

Οι νέες μαρτυρίες για το κύκλωμα πορνείας

Συγγενείς ανήλικων θυμάτων αλλά και της 25χρονης που φέρεται ως η «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, μιλούν για πρώτη φορά.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν γίνει έξι συλλήψεις μελών της οργάνωσης, ενώ από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι δύο από τα ανήλικα θύματα είχαν παγιδευτεί και από το άλλο κύκλωμα, που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο, με επικεφαλής την 30χρονη «Λορέλα», η οποία έχει προφυλακιστεί.

Στη δικογραφία εκτός από τα ονόματα των έξι μελών του νέου κυκλώματος που έχουν ήδη συλληφθεί, αναφέρονται και τα στοιχεία τεσσάρων πελατών που πλήρωναν από 200 έως 400 ευρώ για να κλείνουν ερωτικά ραντεβού με τις ανήλικες.

Η μητέρα μίας 15χρονης, η οποία μπλέχτηκε στα δίχτυα της οργάνωσης αποφασίσει να λύσει την σιωπή της. «Τα κορίτσια πάνε στο κλαμπ. Η (25χρονη) πήγαινε εκεί και ψάρευε τα κορίτσια και πέτυχε την παρέα αυτή των κοριτσιών κι έτσι άρχισε το γλέντι», αναφέρει στο Mega.

Όπως λέει, η 25χρονη «εγκέφαλος» το έπαιζε φίλη στην κόρη της και επιχειρούσε να την δελεάσει με χρήματα. Το παιδί της, όπως τονίζει, είχε προσεγγίσει παλιότερα και η «Λορέλα». «Μία 24χρονη, δεν το σκέφτεσαι ότι πάει να κάνει κάτι κακό και σε αυτή την ηλικία που είναι μικρά δεν το καταλαβαίνουν. Την βλέπουν σαν πιο μεγάλη αδελφή τους. Για παράδειγμα γνώρισε τη δικιά μου, και το έπαιζε φίλη, η μεγαλύτερη αδελφή και με τον τρόπο της σιγά σιγά την έπαιρνε κοντά της. Της έλεγε να μου δίνεις 50 ευρώ για κάθε πελάτη», αναφέρει η μητέρα της 15χρονης.

Θύμα του κυκλώματος έπεσε και μια 17χρονη, σήμερα, κοπέλα που παλιότερα είχε πάρει μέρος με μεγάλη επιτυχία σε γνωστή τηλεοπτική σειρά. Στενό συγγενικό της πρόσωπο ανέφερε στους αστυνομικούς, πως η ανήλικη παγιδεύτηκε από την 25χρονη και της έδινε 50 από τα 300 ευρώ που εισέπραττε, ύστερα από κάθε ερωτικό ραντεβού.

«Είναι πολλά τα θύματα. Η Λ. και η Μ. κάνανε παρέα και έβρισκαν κορίτσια. Τους έβαζαν να κάνουν διάφορα πράγματα. Δεν είναι μόνο αυτά τα άτομα που συνέλαβαν, είναι ολόκληρο κύκλωμα από πίσω», είπε μητέρα ανήλικου θύματος.

«Συγκοινωνούντα δοχεία» τα δύο κυκλώματα μαστροπείας

Ως «εγκέφαλος» του νέου κυκλώματος μαστροπείας φέρεται η 25χρονη Μαρία. Έμενε στον Ασπρόπυργο και κατηγορείται ότι «ψάρευε» τόσο ανήλικα θύματα όσο και πελάτες. Συνόδευε τα κορίτσια στα ραντεβού και εισέπραττε για το καθένα από 50 έως 100 ευρώ.

«Το κοριτσάκι αυτό έμαθα εγώ ότι μπορεί να πήγαινε με κάποιον και του έλεγε δώσε μου 20 ευρώ. Δεν έχει σοβαρότητα, αυτό είναι σοβαρό, αυτό πρέπει ή δεν πρέπει να τα κάνω. Πάει και όπου πάει. Πίσω απ’ αυτό υπάρχουν και άλλοι», είπε η θεία της 25χρονης.

Το τελευταίο διάστημα η 25χρονη άλλαζε συχνά κατοικία αλλά και αριθμούς κινητού τηλεφώνου σε μια προσπάθεια, όπως εκτιμούν αστυνομικοί, να καλύψει τα ίχνη και την δράση της.

«Τα πήγαν τα παιδιά στα ιδρύματα. Η Μαρία έφυγε νωρίτερα, ρωτήστε το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Έφυγε νωρίτερα, γιατί ήταν ζωηρή», πρόσθεσε η θεία.

Οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει πως η 25χρονη είχε συνεργασία με την 30χρονη «Λορέλα», που κινούσε τα νήματα στο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε στις αρχές του έτους.

Δυο μήνες μετά την προφυλάκισή της, ο πατέρας της «Λορέλας», που παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται διαψεύδει στο Live News ότι η κόρη του γνώριζε την 25χρονη. «Ξέρω όλες τις φίλες της κόρης μου. Δεν ξέρω καμία Μαρία. Αυτοί λένε πολλά πράγματα, θέλουν όλα να τα συνδέσουν με την κόρη μου. Θα δείτε θα βγουν όλα και είναι άδικα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ