Πολιτική Προστασία: “Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε εξέλιξη” – Η σύσταση για τις μετακινήσεις

Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες έχει φέρει η κακοκαιρία “Φίλιππος”, που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας. Η Πολιτική Προστασία έστειλε και νέο μήνυμα για την κακοκαιρία, απευθύνοντας προειδοποίηση και σύσταση στους πολίτες για τις μετακινήσεις τους. 

Η Πολιτική Προστασία αναφέρει συγκεκριμένα ότι βρίσκονται σε εξέλιξη “επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα” και επαναλαμβάνει την ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πυκνής χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, από το ύψος των Αφιδνών και προς τα πάνω.

Κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Αναστάσεως, από το ύψος του κοιμητηρίου Παπάγου προς τον Υμηττό. Επίσης, κλειστή είναι η Λεωφόρος Διονύσου από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μακρής, αλλά και η Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ