Ποινική δίωξη σε βάρος πέμπτου ηθοποιού για βιασμό κατά συρροή – Σοκάρουν οι καταγγελίες των θυμάτων

Τις βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αντιμετωπίζει 40χρονος γνωστός ηθοποιός. Τέσσερις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση. Μεταξύ αυτών είναι και μία ηθοποιός με διεθνή καριέρα και η αδελφή της, που όταν κακοποιήθηκαν ήταν ανήλικες. Ο 40χρονος ηθοποιός αρνείται τις πράξεις του και υποστηρίζει ότι οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του.

Σοκάρουν οι καταγγελίες -«Ήταν χειριστικός και βίαιος»

Οι καταγγέλλουσες περιγράφουν τον ηθοποιό ως ένα άτομο εξαιρετικά χειριστικό και βίαιο, ο οποίος έπειθε τις γυναίκες ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν φυσιολογική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή ηθοποιός που είχε μαζί του σχέση και λέει ότι την βίασε το 2008 και ότι την έπεισε πως ενδόμυχα αυτή το ήθελε, περιγράφει σωματική βία. «Με πίεζε να υπομένω πράγματα που δεν ήθελα. Ασκούσε σωματική βία επάνω μου, κατά τη διάρκεια της ερωτικής μας επαφής, χτυπώντας με στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα μου, σε σημείο που μάτωνα» λέει χαρακτηριστικά.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει ότι την είχε πείσει ότι αυτή είναι η φυσιολογική σχέση. «Το 2013 κατάλαβα ότι αυτή δεν είναι μία φυσιολογική σχέση και τη διέκοψα» λέει η ηθοποιός. Όταν έκανε σχέση με άλλον άνδρας, ο μυνηόμενος με περίμενε την γνωστή ηθοποιό έξω από το σπίτι της, την ανέβασε με το ζόρι στη μηχανή του και, όπως λέει, την ξαναβίασε.

Σε ό,τι αφορά την αδερφή της, εκείνη λέει ότι ο γνωστός ηθοποιός την βίασε όταν ήταν 14 ετών και αυτό της κόστισε πάρα πολύ. «Τον χειμώνα του 2012, γεμάτη τύψεις απέναντι στην αδερφή μου για αυτό που είχε συμβεί, εν αγνοία της, με τον εγκαλούμενο και θεωρώντας ότι ήταν δική μου η ευθύνη για αυτά που είχα υποστεί αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω» αναφέρει μεταξύ άλλων η 28χρονη καταγγέλλουσα.

Οι άλλες δύο γυναίκες περιγράφουν και αυτές μία σχέση με βία, ωστόσο ο ίδιος ενώπιον του εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι με την ηθοποιό είχε σχέση, ότι η αδερφή της είχε ψυχολογικά προβλήματα και τα έβγαλε όλα από το κεφάλι της, και ότι με τις άλλες δύο γυναίκες είχε επαγγελματική σχέση, ενώ μάλιστα μέχρι πρόσφατα είχε επικοινωνία μαζί τους.

Ζητούσε παραίτηση Μενδώνη λόγω Λιγνάδη

Τον Μάρτιο του 2021, o 40χρονος ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους 1.238 ηθοποιούς που υπέγραφαν κείμενο, με το οποίο ζητούσαν την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Exit mobile version