Πισπιρίγκου: Διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας θα ζητήσει ο Δασκαλάκης στην δίκη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Τον διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος, θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ξεκινά αύριο σχετικά με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Καράμπελας, οι οποίοι κάνουν λόγο για λύση που κατέστη «μονόδρομος», καθώς «λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες».

Η δήλωση των δικηγόρων του Μάνου Δασκαλάκη

Αναλυτικά, οι δικηγόροι του πρώην συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών κοριτσιών, που έχασαν αιφνίδια την ζωή τους στην Πάτρα, αναφέρουν τα εξής:

«Ο εντολέας μας Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος.

Η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες.

Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ