«Πήρε πακέτο» με ηρωίνη στα ΚΤΕΛ

«Πήρε πακέτο» με ηρωίνη στα ΚΤΕΛ

 

Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης εντόπισαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, το απόγευμα της Πέμπτης στην Αμαλιάδα, η οποία μεταφερόταν μέσω ΚΤΕΛ.

Ο δράστης ηλικίας 32 ετών παρέλαβε από τα ΚΤΕΛ δέματα, στα οποία ανάμεσα τους περιείχαν ηρωίνη συνολικής ποσότητας 102,8 γραμμαρίων.

Ο ίδιος υποστήριξε πως προοριζόταν για δική του χρήση ή και για κάποιους φίλους, ωστόσο μια τέτοια μεγάλη ποσότητα, δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολούθηση των κινήσεων του δράστη, οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, το απόγευμα της Πέμπτης έκαναν την κίνησή τους.

Την ώρα που ο 32χρονος παραλάμβανε ένα χαρτόκουτο μικρού σχετικά μεγέθους, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Στο έλεγχο που έκαναν στο χαρτόκουτο, βρήκαν κάποια ρούχα και μέσα στις τσέπες ενός παντελονιού εντόπισαν δύο συσκευασίες ηρωίνης βραχώδους μορφής. Μια των 53,2 και μια των 49,6 γραμμαρίων,.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Πύργο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, όπου αναφέρθηκε στους αστυνομικούς για τις πράξεις του. Φέρεται να αγόρασε την ποσότητα αυτή από την Αθήνα έναντι του ποσού των 1000 ευρώ, από άγνωστο άτομο.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ