Πήλιο: 44χρονος χτύπησε και κλείδωσε στο σπίτι την 55χρονη σύντροφό του

Ένας 44χρονος από οικισμό στο Ανατολικό Πήλιο κατηγορείται ότι χτύπησε την 55χρονη σύντροφό του και την κλείδωσε στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η γυναίκα κατάγγειλε το επεισόδιο στην Αστυνομία, ωστόσο φαίνεται πως το μετάνιωσε και δήλωσε κατόπιν ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη. Η καταγγελία εναντίον του 44χρονου δράστη έγινε προχθές το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, καθώς φέρεται να χτύπησε τη σύντροφό του στο πρόσωπο.

Μάλιστα ο 44χρονος φέρεται ολόκληρη την εβδομάδα να προκαλούσε επεισόδια εις βάρος της συντρόφου του και να την χτυπούσε, με την παθούσα να μην αντέχει άλλο και να καταφεύγει στην Αστυνομία.

Ο άνδρας την κλείδωσε στο σπίτι του, ενώ της είχε πάρει και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί, σπάζοντας την πόρτα και να κατέφυγε στην Αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση. Ο 44χρονος φέρεται να κρατούσε και ένα σφυρί στη διάρκεια του επεισοδίου.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στον μικρό οικισμό του Ανατολικού Πηλίου, συνέλαβαν τον 44χρονο, ωστόσο η 55χρονη το μετάνιωσε και αναίρεσε την πρώτη της κατάθεση εναντίον του, καταθέτοντας ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη και ότι θέλει να φιλοξενηθεί σε Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο, η δίκη δεν έγινε, καθώς η παθούσα, που είναι και βασική μάρτυρας κατηγορίας, δεν προσήλθε στην ακροαματική διαδικασία, αφού είναι ανεμβολίαστη και δεν είχε υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Παρόντες στην διαδικασία, ωστόσο, ήταν η μητέρα και ο αδελφός του. Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου, για να καταθέσει η βασική μάρτυρας κατηγορίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει άλλες 14 φορές τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές με επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος διαφόρων συντρόφων του. Ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάζει την 55χρονη σύντροφό του και να μην αποπειραθεί να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο μαζί της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ