Πιερία: «Ο διευθυντής προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ» – Συγκλονίζει η περιγραφή του Λυκειάρχη

Το περιστατικό στην Πιερία, όπου μια ομάδα ατόμων, που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έβαλαν χειροπέδες στον Γυμνασιάρχη, τον «απήγαγαν» και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους.

Συγκλονισμένος από τα όσα είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του είναι ο διευθυντής του Λυκείου του Αιγινίου, Γιώργος Γκαϊτατζής που είδε τον συνάδελφό του να καταδιώκεται από αρνητές του κορονοϊού που του έστησαν καρτέρι την ώρα που έμπαινε στο σχολείο το πρωί.

Όπως είπε μιλώντας στο olympusmera.gr, «ήρθε μια ομάδα, γύρω στα 10 άτομα από τους λεγόμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Ισχυρίστηκαν ότι τα σχολεία τελούν υπό επίταξη και ότι πρέπει να μπουν μέσα για να τα επιτάξουν επισήμως».

Ο κ. Γκαϊτατζής τόνισε ότι «το περιστατικό δεν έγινε μέσα στο σχολείο, αλλά μπροστά στην αυλόπορτα. Τα παιδιά άρχισαν να έρχονται στο σχολείο, σχεδόν μόλις τελείωσαν τα επεισόδια. Δεν μπορώ να πω εάν χτύπησαν τον διευθυντή. Ξέρω ότι του φόρεσαν χειροπέδες και τον πήραν γιατί κατά τη γνώμη τους είναι «προδότης και επίορκος».

Ο διευθυντής του Λυκείου είπε ότι «τον είδαμε τον άνθρωπο. Δεν είναι σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση. Προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, να επαναφέρει την πίεσή του, να ηρεμήσει. Χτυπημένος δεν είναι. Έχει μόνο κάποιες εκδορές από τις χειροπέδες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ