ΦΩΤΟ-Έτσι αιφνιδίασε τους απαγωγείς ο εφοπλιστής

ΦΩΤΟ-Έτσι αιφνιδίασε τους απαγωγείς ο εφοπλιστής

Σε παλιούς «γνώριμους» της ΕΛ.ΑΣ αναζητούν οι Αρχές τους «εγκεφάλους» της χθεσινής απόπειρας απαγωγής σε βάρος 33χρονου εφοπλιστή στη Βούλα.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι και στο στόχαστρο των απαγωγέων βρέθηκε ο Ανδρέας-Ιωάννης Μαρτίνος, γιος του γνωστού εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι, παρά την αποτυχία της, η επιχείρηση ήταν πολύ καλά οργανωμένη και έχει πολλές ομοιότητες με την απαγωγή του γνωστού εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Δεν αποκλείουν μάλιστα η υπόθεση να έχει και «άρωμα» τρομοκρατίας, γι’ αυτό τις έρευνες παρακολουθεί στενά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στις 15.30 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούλας, την ώρα που ο Ανδρέας-Ιωάννης, Κίκος κατά τους οικείους του, έβγαινε από το κτίριο της εταιρείας του Minerva Marine, στην οδό Βουλιαγμένης και Αιόλου. Αγνωστα άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα, ένα μικρό ΙΧ μάρκας Citroen και ένα λευκό βαν, προσέγγισαν τον εφοπλιστή και επιχείρησαν να εγκλωβίσουν το όχημα που οδηγούσε από μπροστά και από πίσω.

Κάντε κλικ στο δημοσίευμα για μεγέθυνση:

 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ