Πεζοδρόμιο σημαίνει θέση πάρκινγκ για τους οδηγούς στην Αθήνα – ΦΩΤΟ αναγνωστών

Αμέτρητα είναι τα παράνομα παρκαρίσματα στην Αθήνα.

Δείτε πού πάρκαρε οδηγός ταξί στη Νέα Φιλαδέλφεια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr, οι Έλληνες οδηγοί δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό και παρκάρουν όπου βρουν. Τα πεζοδρόμια σε όλες τις περιοχές της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε πάρκινγκ.

Μάλιστα οι ασυνείδητοι οδηγοί δεν έχουν τον παραμικρό σεβασμό προς τα άτομα ΑμεΑ, τους ηλικιωμένους και τις μητέρες που κυκλοφορούν με το παιδί τους σε καροτσάκι. Αφήνουν τα οχήματά τους σε μπάρες αναπήρων, πάνω σε πλάκες καθοδήγησης για τους τυφλούς. Τις περισσότερες φορές θέτουν σε κίνδυνο τους πεζούς, οι οποίοι αναγκάζονται να κατέβουν στον δρόμο για να καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Νέα Σμύρνη: Παράνομα παρκαρίσματα πρωί και βράδυ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr

  • Παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο στην Καλλιθέα

Παρκάρισμα Καλλιθέα Παρκάρισμα Καλλιθέα

  • Στον Κορυδαλλό όλα τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πάρκινγκ

Παρκάρισμα Κορυδαλλός Παρκάρισμα Κορυδαλλός Παρκάρισμα Κορυδαλλός Παρκάρισμα Κορυδαλλός Παρκάρισμα Κορυδαλλός Παρκάρισμα Κορυδαλλός

Μαρίνα Φλοίσβου: Το πάρκο έγινε πάρκινγκ αυτοκινήτων – ΦΩΤΟ αναγνώστη
  • Παρκαρίσματα για Όσκαρ στο Χαλάνδρι

Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι

  • Το ίδιο και στο Περιστέρι

  • Πάρκαρε το μικρότερο αυτοκίνητο σε θέση ΑμέΑ

Παρκάρισμα Πόρτο Ράφτη

  • Παρκαρίσματα στην Λεωφόρο Συγγρού

Παρκάρισμα Συγγρού Παρκάρισμα Συγγρού

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ