Μαρίνα Φλοίσβου: Το πάρκο έγινε πάρκινγκ αυτοκινήτων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η μαρίνα Φλοίσβου είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη στην Αθήνα και απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Παρκάρισμα ντροπής στην Νέα Ιωνία – Εμποδίζει τους τυφλούς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όσοι την επισκέπτονται θέλουν να ξεφύγουν από την φασαρία του κέντρου και να περπατήσουν στο όμορφο πάρκο του Φλοίσβου. Όμως πλέον δεν μπορούν να το κάνουν χωρίς να συναντήσουν δεκάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα μέσα στο πάρκο.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, το μονοπάτι μέσα στο πάρκο Φλοίσβου, που υπάρχει λίγο πριν από τις καφετέριες και τα εστιατόρια, έχει μετατραπεί σε πάρκιγνκ, με δεκάδες οδηγούς να έχουν παρατήσει τα οχήματά τους.

Χαλάνδρι: Σε λίγο θα παρκάρουν και… μέσα στα καταστήματα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Θέσεις παρκαρίσματος οι διαβάσεις πεζών σε Μαρούσι και Αγία Παρασκευή – ΦΩΤΟ αναγνωστών

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ