Πέθανε ο Γιώργος Βουτσίνος – O «αστυνόμος Βούρβαχης» στην θρυλική «Λάμψη»

Ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στην πολύχρονη καριέρα του έπαιξε δεκάδες ρόλους και πρωταγωνίστησε σχεδόν σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου. Οι περισσότεροι τον θυμούνται από τον ρόλο του ως αστυνόμος «Βούρβαχης» στην θρυλική «Λάμψη».

Με την σύζυγό του Βάντα Καρακατσάνη έγραψαν και τα περισσότερα επεισόδια από τις τελευταίες σειρές του Φώσκολου.

Ο Γιώργος Βουτσίνος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί στο Σισμανόγλειο αφού φρόντισε να αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη του σύζυγο με την οποία απέκτησαν μαζί έναν γιο.

Με λυγμούς η Βάντα Καρακατσάνη μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού. «Εδώ και έναν μήνα είχε εισαχθεί ο Γιώργος με ειλεό στο νοσοκομείο. Είχε κάποιες επιπλοκές και δεν μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση. Ωστόσο οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε πως θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα. Την Τετάρτη το βράδυ, αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου λέει: “Βάντα μου κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο”. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο βρε Γιώργο μου και θα βγεις μέχρι το Σάββατο. Μου λέει: “Μπα, βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο» σημείωσε η σύζυγός του.

Δείτε βίντεο από την σειρά Λάμψη με τον αστυνόμο «Βούρβαχη»

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ