Πέθανε ο δημοσιογράφος Νάσος Πουλακίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου Αθανάσιου (Νάσου) Πουλακίδα, ο οποίος έφυγε» από τη ζωή την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Νάσος Πουλακίδας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1955. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1980 στην εφημερίδα «Αυριανή». Το 1983 ο συνάδελφος πηγαίνει στην «Μεσημβρινή», όπου απασχολείται στο πειραϊκό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Κοινωνική», «Άποψη», «Το Φύλλο», και «Εξουσία». Από το 1987 έως το 2013 που συνταξιοδοτήθηκε εργάστηκε στο ραδιόφωνο «Κανάλι 1» του Πειραιά ως ρεπόρτερ και αργότερα ως αρχισυντάκτης.

Ο Νάσος Πουλακίδας υπήρξε δημοσιογράφος με ήθος, συναδελφικότητα και ευγένεια. Άνθρωπος που είχε πάντοτε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους, διετέλεσε επανειλημμένως εκπρόσωπος των συντακτών στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται θερμά τα αγαπημένα του παιδιά. Η κηδεία του Νάσου Πουλακίδα θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.