Ανδραβίδα: Στην εισαγγελέα για να απολογηθεί ο δράστης του τετραπλού φονικού

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, πέρασε λίγο πριν από τις 11 το πρωί, ώστε να απολογηθεί, στην εισαγγελέα και τον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 60χρονος δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος Δ.Β., αναμένεται να μιλήσει για το χρονικό και τις λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος και για το πώς ο ίδιος «αιτιολογεί» τις δολοφονίες των Αρμάντο και Μαρίας Κλότσι, και των δύο παιδιών τους, 1,5 και 2,5 ετών, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Σημειώνεται ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ζήτησε την Τρίτη και έλαβε δεύτερη προθεσμία, ενώ ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος του, Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε χθες, πως ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ».

Στο ερώτημα, εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ενός και δύο ετών, ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται», ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.