Πέθανε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις – Το συγκινητικό μήνυμα του αδελφού της

Πέθανε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο ο αδελφός της Φίλιππος Καμπούρης. Η δημοσιογράφος βρισκόταν από χθες στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

«Η ΤΖΙΝΑ μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…» έγραψε ο αδελφός της.

Χθες ο Φίλιππος Καμπούρης είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας της αδερφής του. Είχε σημειώσει πως η αδερφή του έπαθε ανακοπή και το ΕΚΑΒ που κλήθηκε διαπίστωσε πως είναι νεκρή. Οι επιλογές της οικογένειάς της Τζίνας Ντρούλις ήταν δύο. Να καλέσουν γραφείο τελετών ή να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Η οικογένεια έκανε τη δεύτερη επιλογή και εκεί έγινε το θαύμα. Το ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση του κ. Καμπούρη, έκανε ανάνηψη στη δημοσιογράφο και η καρδιά της ξεκίνησε πάλι να χτυπά και να είναι ζωντανή.

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για την συνέχεια» σημείωσε ο Φίλιππος Καμπούρης στο μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ