Περιστέρι: Την ξυλοκόπησαν άγρια για… μια μπλούζα – Τι λένε συμμαθήτριες της 13χρονης για την επίθεση που δέχτηκε

Το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας από τρεις ανήλικες σε σχολείο στο Περιστέρι προκαλεί οργή και προβληματισμό καθώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά.

Περιστέρι: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικες, 13, 14 και 16 ετών, για τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας

«Φοβάμαι για το παιδί μου. Αφού έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και χειρότερα είπε ο πατέρας της 13χρονης για τον ξυλοδαρμό της οποίας συνελήφθησαν τρεις ανήλικες.

Μαθήτριες του σχολείου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» είπαν ότι «γνωρίζουν πως τα κορίτσια τσακώθηκαν για μια μπλούζα». Άλλη μαθήτρια τόνισε ότι «έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά».

«Αν δε σε νοιάζει και τους αγνοείς, δεν θα σου κάνουν κάτι», απάντησε η μαθήτρια, όταν ρωτήθηκε αν φοβάται.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχει συμμορία στο συγκεκριμένο σχολείο, είπαν ότι, «υπάρχει μία παρέα που κάνει μαγκιές και τέτοια, δεν θα σου κάνουν κάτι. Πιστεύω πως είναι ανάλογα με την παρέα που επιλέγεις».

Το βίντεο του ξυλοδαρμού

Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό «κυκλοφόρησε» στο διαδίκτυο και απεικονίζεται η 13χρονη μαθήτρια που δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι από τρεις συμμαθήτριές της. Το ένα κορίτσι, όπως αναφέρει το STAR, την κρατάει για να μην σηκωθεί, ένα άλλο τη σέρνει από τα μαλλιά, την χτυπάει, της ρίχνει γροθιές στην πλάτη.

Η ανήλικη στο Περιστέρι προσπαθεί να ξεφύγει από τη μανία των τριών συμμαθητριών της, ωστόσο την τραβούν πάλι στο έδαφος και την χτυπούν. Άλλα παιδιά δε, αντί να τις χωρίσουν, βιντεοσκοπούν τον καβγά με τα κινητά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ