Περιστέρι: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι – Εισέβαλαν σε σχολείο και απειλούσαν καθηγητές

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές ανήλικους σημειώθηκε σε σχολείο στο Περιστέρι και μάλιστα την ώρα του μαθήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, 4 εξωσχολικοί -τρεις 15χρονοι και ένας 16χρονος- έφτασαν χθες Δευτέρα (27/11), στις 10:50 το πρωί στο 3ο ΕΠΑΛ, στην οδό Αγίου Παύλου και σαν να μην συμβαίνει τίποτα ανέβηκαν και μπήκαν μέσα στην σχολική αίθουσα.

Συγκεκριμένα, καθηγητής ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου τον οποίο στη συνέχεια, οι ανήλικοι, άρχισαν να απειλούν.

Μάλιστα, ο ένας από τους ανήλικους αφού έβρισε τον διευθυντή, κατάφερε να βγει από το σχολείο και να τραπεί σε φυγή. Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου δυο 15χρονους και έναν 16χρονο.

Τόσο ο διευθυντής του σχολείου όσο και ο καθηγητής, ζήτησαν την ποινική τους δίωξη με αποτέλεσμα τελικά οι ανήλικοι να συλληφθούν.

Ωστόσο με προφορική εισαγγελική εντολή, λίγες ώρες αργότερα, στις 16:30 αυτοί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι τρεις ανήλικοι κατηγορούνται για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας και απειλή, ενώ ο τρίτος 15χρονος που κατάφερε και διέφυγε, κατηγορείται για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας απειλή και εξύβριση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ