Περιστέρι: «Μπήκαν 14 άτομα και τον πλάκωσαν, τού έσπασαν τη μύτη» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου

Οργή και σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου μαθητή από 14 ανηλίκους στο Περιστέρι το πρωί της Δευτέρας. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας προκειμένου να του παρασχεθούν ο πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα και τον πλάκωσαν, τού έσπασαν τη μύτη» ανέφερε μία μαθήτρια, ενώ μια άλλη τόνισε ότι «είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα και τραβούσαν βίντεο».

Μια συμμαθήτρια του 17χρονου είπε για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο: «Ο συμμαθητής μου στο ΕΠΑΛ κατέβαινε από το κτίριο και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο, το Γενικό και τον χτύπησαν λόγω μιας κοπέλας. Του έσπασαν τη  μύτη και το μάγουλό του είχε πρηστεί, ενώ είχε γρατζουνιές. Ο κολλητός του που πήγε να τον τραβήξει από τον χαμό, έφαγε και αυτός δύο χαστούκια».

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο σχολείο και συνέλαβαν τέσσερις ανήλικους που τους υπέδειξαν οι αυτόπτες μάρτυρες και τους γονείς για παραμέληση εποπτείας, ενώ αναζητούνται ακόμη 10 άτομα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ