Περιοδεία του Νάσου Ηλιόπουλου στον Άγιο Παντελεήμονα – ΦΩΤΟ

Με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει το Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του έχει επιλέξει να ακούσει τα προβλήματα των δημοτών και αυτό ακριβώς έκανε και το Σάββατο όπου επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά του Αγίου Παντελεήμονα συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής παράταξης, Ανοιχτή πόλη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στη λαϊκή αγορά στην οδό Αλκαμένους μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης, συνομίλησε με τον κόσμο της περιοχής, με κατοίκους και με τους πωλητές.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε μαγαζιά της περιοχής και συζήτησε με τους καταστηματάρχες.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα, τα παράπονα και τη δικαιολογημένη απογοήτευση σε μια από τις πιο εγκαταλελειμμένες γειτονιές της Αθήνας.

Τα βασικά προβλήματα των πολιτών όπως τα περιέγραψαν στον υποψήφιο δήμαρχο είναι η έλλειψη κοινωνικών πολιτικών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και στην 6η δημοτική κοινότητα γενικά, η απουσία του Δήμου από μία περιοχή που «απέχει πολύ» από την Πλατεία Συντάγματος, έχει δώσει τον χώρο για να αναπτυχθούν εκεί όλες οι πληγές της κρίσης.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Νάσος Ηλιόπουλος θα βρεθεί στην ίδια περιοχή για τη συνάντηση της Ανοιχτής Πόλης, προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα των κατοίκων της 6ης Δημοτικής Κοινότητας.

Η συζήτηση αναμένεται να λάβει χώρα τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ώρα 18.30, το απόγευμα στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια, Σπάρτης 14, στην Πλατεία Αμερικής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ