Περιμένουν να “μιλήσει” το καροτσάκι του μωρού – Πού στρέφονται οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για να εντοπίσουν τον άνδρα που άφησε το μωρό μέσα στο καροτσάκι, μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι αστυνομικοί κάνουν “φύλλο και φτερό” το καροτσάκι του μωρού, αναζητώντας αποτυπώματα αλλά και υλικό DNA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr  τα αποτυπώματα και το DNA θα δοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να χυθεί το συντομότερο φως στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Τα αποτυπώματα αναμένεται να συγκριθούν με τα αποτυπώματα αλλοδαπών που εισήλθαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ταυτοποίηση.

Άφαντοι, για την ώρα, παραμένουν οι γονείς του παιδιού, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν νέα βίντεο που αποκαλύπτουν από πού ήρθε και ποια διαδρομή ακολούθησε ο άνδρας φεύγοντας από το σημείο.

 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής, μία γυναίκα που βγάζει τα σκυλιά της βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο εντόπισε το καρότσι με το μωρό και ενημέρωσε άμεσα τους φύλακες του Αρχαιολογικού Μουσείου, που εκείνη την ώρα είχε ανοίξει για το κοινό.

Οι φύλακες κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΟΠΚΕ, που βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν και άλλοι αστυνομικοί από το  τμήμα της Ομόνοιας. Στη συνέχεια, το μωρό, που φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Παίδων”, συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το ΒΙΝΤΕΟ που εξετάζει η αστυνομία για την εγκατάλειψη του μωρού

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ