Πειραιάς: Πώς συνελήφθη ο 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικη – Καρέ καρέ η συνάντηση-παγίδα σε διαμέρισμα

Το πώς συνελήφθη ο 43χρονος, που παρενοχλούσε μία 13χρονη και ταξίδεψε από την Πάτρα για να την συναντήσει σε διαμέρισμα στον Πειραιά, καταγράφηκε σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο δράστης συνελήφθη, ύστερα από παγίδα που του έστησε ο πατέρας της ανήλικης, όταν ενημερώθηκε από το κορίτσι ότι την προσέγγισε μέσω Instagram και άρχισε να της στέλνει μηνύματα και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Ο πατέρας της 13χρονης, με την βοήθεια και του Αλέξανδρου Κοψιάλη, συνέχισε να συνομιλεί από το προφίλ της κόρης του με τον δράστη, παριστάνοντας την ίδια. Τελικά, πέτυχε να κλείσει ραντεβού με τον 43χρονο για τις 18 Ιανουαρίου, σε σπίτι ενός φίλου του, στον Πειραιά.

Όπως ακούγεται να λέει ο Youtuber, όταν αρχικά ενημερώθηκε από τον πατέρα της 13χρονης «ξαφνιάστηκα και θορυβήθηκα», αλλά «μετά συγκροτήθηκα, να δούμε αν μπορούμε να τον πιάσουμε».

Παράλληλα, όταν ο 43χρονος έστειλε στο προφίλ του κοριτσιού το εισιτήριο που είχε κλείσει στα ΚΤΕΛ, ο πατέρας έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα για να κάνει μήνυση σε βάρος του. «Δεν πιστεύαμε ότι θα ξεκινούσε από την επαρχία με τα ΚΤΕΛ στις 6 το πρωί» τονίζει, ενώ διευκρινίζει πως ο 43χρονος ήθελε να διασφαλίσει ότι η συνάντηση με την ανήλικη θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τους δει κάποιος, γιατί θα κατέληγε στην φυλακή. «Εις γνώσην του έκανε κάτι παράνομο», τόνισε ο Κοψιάλης.

Στο βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη καταγράφεται η στιγμή που ο 43χρονος μπαίνει στο διαμέρισμα. Εκεί, όμως, δεν τον περίμενε η 13χρονη, όπως ήλπιζε.

«Τα έχασα όταν άκουσα το κουδούνι να χτυπάει», λέει ο Youtuber και αναφέρει ότι «η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο». Εξηγεί ότι αμέσως μετά πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και οι αστυνομικοί παρέλαβαν τον 43χρονο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο ΤΑ Δραπετσώνας, καθώς ήδη είχε γίνει μήνυση από τον πατέρα του κοριτσιού.

Ο Youtuber εξηγεί στο τέλος του βίντεο, γιατί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ