Πειραιάς: Άφησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου κι έφυγε – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που έφτασε στο enikos.gr από τον Πειραιά, όπου ένας οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου… κυριολεκτικά.

Κορυδαλλός: Νέο παρκάρισμα ντροπής – Μπλόκαρε την ράμπα αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αναγνώστης, η φωτογραφία τραβήχτηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στον Πειραιά. Ο οδηγός φαίνεται πως θεώρησε ότι δεν ενοχλεί αν παρκάρει μέσα στη μέση κι έτσι παράτησε το αυτοκίνητο κι έφυγε.

Παρκάρισμα στον Πειραιά
Φωτογραφία αναγνώστη του enikos.gr από τον Πειραιά

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Κατεχάκη: Πάρκαρε στο πεζοδρόμιο και οι πεζοί… στον δρόμο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ