Κατεχάκη: Πάρκαρε στο πεζοδρόμιο και οι πεζοί… στον δρόμο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ένα ακόμη παράνομο παρκάρισμα προκαλεί αγανάκτηση. Αυτήν την φορά στην Λεωφόρο Κατεχάκη.

Νέο Ψυχικό: Ασυνείδητοι οδηγοί δεν σέβονται ούτε τους μικρούς μαθητές – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, οδηγός άφησε το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα πριν από την διασταύρωση της Λεωφόρου Κατεχάκη με τη Λεωφόρο Κηφισίας. Μάλιστα, ο ασυνείδητος οδηγός δεν έχει αφήσει ούτε εκατοστό στο πεζοδρόμιο, με τους πεζούς να αναγκάζονται να κατέβουν στον δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους.

«Στο σημείο αυτό το πεζοδρόμιο είναι συνεχώς κατειλημμένο από παρκαρισμένα αυτοκίνητα» καταγγέλλει ο αναγνώστης του enikos.gr.

Κορυδαλλός: Έχουν φτιάξει ράμπες για να παρκάρουν πιο εύκολα στο πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Παρκάρισμα Κατεχάκη

Παρκάρισμα Κατεχάκη

Τροχαίο στην Πεντέλη: «Τούμπαρε» αυτοκίνητο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ