Πάτρα: Ξυλοδαρμός μαθητή σε σχολείο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι πλέον τα περιστατικά βίας σε σχολεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ακόμη ένα σημειώθηκε στην Πάτρα, με έναν μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του pelop.gr, έγινε καταγγελία από μητέρα μαθητή της Α’ Γυμνασίου, τόσο στην Αστυνομία όσο και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για σοβαρό επεισόδιο με συμμαθητή του.

Ο 13χρονος δέχθηκε επίθεση από συνομήλικό του, ο οποίος τον ακινητοποίησε, τον πέταξε σε πεζούλι και ο άτυχος νεαρός έπεσε με το πρόσωπο στο μάρμαρο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δύο μπροστινά του δόντια.

Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πλέον η μητέρα του αναζητεί ιδιώτη οδοντίατρο για να αποκαταστήσει τα δόντια του παιδιού της, με δικά της έξοδα. Το περίεργο είναι (σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε στην  εφημερίδα «Πελοπόννησο») ότι δεν εντοπίστηκαν οι γονείς του άλλου παιδιού.

Πάντως ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε την καταγγέλλουσα μητέρα για τη διεύθυνση κατοικίας του 13χρονου. Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση σοκ και ακόμη και σήμερα εκφράζει φόβο για την παρουσία του στο σχολείο.

Πλέον, η υπόθεση θα λάβει τη δικαστική οδό, ενώ έρευνα διενεργεί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ