Πάτρα: Βουβός πόνος για την αδικοχαμένη Ελένη – Το συγκινητικό “αντίο” των συμμαθητών της

Λόγια δε χωρούν για να περιγράψουν το πένθος στην Κάτω Αχαΐα για τον αδόκητο χαμό της 17χρονης Ελένης Βεσκούκη, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πατρών – Πύργου το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

Βουβός είναι ο πόνος στο σχολείο της αδικοχαμένης Ελένης, με τους συμμαθητές της να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι δε θα ξαναδούν το λαμπερό της χαμόγελο.

Το θρανίο της έμεινε άδειο, με τη θέση της κενή. Πάνω τους, λουλούδια, μια φωτογραφία της άτυχης 17χρονης και το όνομά της γραμμένο στην καρέκλα της.

Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, το νεαρό κορίτσι επέβαινε στο αυτοκίνητο της μητέρας της Αγγελικής, η οποία είναι προϊσταμένη της νοσηλευτικής στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαϊας.

Μητέρα και κόρη επέστρεφαν από την Κάτω Αχαΐα στο σπίτι τους, που βρίσκεται στον οικισμό Βεσκουκέικα, λίγα χιλιόμετρα μετά το στάδιο.

Η 48χρονη οδηγός επιχείρησε να διασχίσει την Πατρών – Πύργου, αλλά την ίδια στιγμή, από το ρεύμα του Πύργου ερχόταν με κατεύθυνση την Πάτρα ένα φορτηγό αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων σημειώθηκε μέσα σε λίγες στιγμές. Το φορτηγό χτύπησε το ΙΧ αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε μία μάντρα αυτοκινήτων που βρίσκεται δίπλα στην εθνική οδό.

Η 17χρονη Ελένη Βεσκούκη εγκλωβίστηκε στο ΙΧ, τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε λίγο αργότερα. Η μητέρα της, τραυματίστηκε στο στήθος, αλλά ελαφρύτερα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Πηγή: tembo24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ