“Με τόση αγάπη δεν γίνεται να μην τα καταφέρω” – Το συγκινητικό “ευχαριστώ” της γυναίκας που της έκαναν καντάδα

Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει η καντάδα που έκαναν σε μία γυναίκα, η οποία μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο, στην πλατεία Αμερικής. Την καντάδα έκαναν τα μέλη της μπάντας πνευστών “Αγία Φανφάρα” στη φίλη τους, η οποία περνάει περιπέτεια με την υγεία της.

“Με τόση αγάπη δεν γίνεται να μην τα καταφέρω”, δήλωσε η ηθοποιός Τάνια Ρόκα στην εκπομπή “Tlive”, εκφράζοντας τη συγκίνησή της και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που της συμπαραστέκονται. Η ίδια περιέγραψε τα συναισθήματά της γι’ αυτή την κίνηση και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, στέλνοντας ένα συγκλονιστικό μήνυμα δύναμης.

“Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Στην αρχή δεν μπόρεσα να καταλάβω ότι πρόκειται για μία καντάδα για εμένα, νόμιζα ότι θα δω κάποιον γάμο. Ήταν Κυριακή απόγευμα και περίμενα να δω την νύφη… Έπαθα τεράστιο σοκ. Είναι μία καντάδα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και της δύναμης της φιλίας”, τόνισε η ηθοποιός Τάνια Ρόκα.

Εξήγησε ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή οξείας λευχαιμίας “και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία. Το πρώτο δύσκολο μέρος το πέρασα, εξού και οι φίλοι μου ήρθαν και μου έκαναν την καντάδα. Τώρα μπαίνω στην τελική ευθεία προκειμένου να κάνω μια αλογενή μεταμόσχευση, η οποία στην περίπτωσή μου είναι μονόδρομος για να καταφέρω να φτάσω στην ίαση. Είμαι σίγουρη με την αγάπη τους όχι μόνο των φίλων μου, αλλά και όλου του κόσμου, θα τα καταφέρω. Η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που μας προχωρά στη ζωή. Με τόση αγάπη δεν γίνεται να μην τα καταφέρω”, ανέφερε η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ