Πάτρα: Τουλάχιστον 9 ώρες ήταν νεκρή η 39χρονη μητέρα – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τουλάχιστον 9 ώρες ήταν νεκρή η 39χρονη μητέρα, η οποία την περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον σύζυγό της στην κουζίνα του σπιτιού τους στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η προσωρινή αιτία θανάτου που ανεγράφη στην ιατροδικαστική έκθεση, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Πατρών, Ανδρέα Γκότση στη σορό της 39χρονης είναι αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Παράλληλα σοκ προκαλούν τα στοιχεία της οικογενειακής τραγωδίας με «μάρτυρα» την 4χρονη κόρη του ζευγαριού που επί ώρες βρισκόταν μαζί με τη νεκρή μητέρα της στο διαμέρισμα της οδού Λούρου, στην Αγυιά. Ο θάνατος της 39χρονης επήλθε τουλάχιστον 9 με 12 ώρες -πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης- έως ότου βρεθεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον χώρο της κουζίνας, σε «πλήρη πτωματική ακαμψία».

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα, η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, φέρεται να σηκώθηκε, ακούμπησε στην καρέκλα και φαίνεται πως γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Η κόρη που είχε αποκτήσει με τον σύζυγο της, οδηγό ταξί, ο οποίος την ώρα του θανάτου της 39χρονης απουσίαζε από το σπίτι, καθώς εργαζόταν νυχτερινή βάρδια, εκτιμάται πως δεν είχε αντιληφθεί πως η μητέρα της δεν ζούσε και αυτό γιατί η εικόνα της παρέπεμπε σε άτομο που κοιμάται, ενώ δεν ήταν και ορατό το αίμα στη μύτη που έφερε το πτώμα. Άλλωστε, τα πρώτα λόγια που είπε το κοριτσάκι στον πατέρα του όταν μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε δίπλα στη μητέρα της ήταν: «Η μαμά γονατιστή, από το βράδυ».

Η 39χρονη, εκτός από την 4χρονη, αφήνει πίσω της και τη 13χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο της. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά και η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου, Μεσούντας, στην Άρτα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ