Πάτρα: Το συγκινητικό “ευχαριστώ” ενός κοριτσιού στον γιατρό που έσωσε τον πατέρα της

Μία τρυφερή ιστορία εν μέσω της πανδημίας, βλέπει το φως και συγκινεί. Στην Πάτρα, ένα κοριτσάκι έφτιαξε ένα κουκλάκι και το δώρισε στον πνευμονολόγο που έκανε καλά τον πατέρα του, που είχε νοσήσει με κορονοϊό. Του άφησε δε και ένα σημείωμα, προκειμένου να πει το δικό της “ευχαριστώ”.

Το απρόσμενο δώρο έλαβε ο πνευμονολόγος Αργύρης Τζουβελέκης, στο νοσοκομείο του Ρίου. “Νοσηλεύσαμε με covid μία μητέρα και τον γιο της με διαφορά ενάμιση- δύο μηνών. Ήταν δύο ανεμβολίαστοι άνθρωποι που πέρασαν τον κορονοϊό δύσκολα, βρέθηκαν σε βαριά κατάσταση. Τώρα έχουν αλλάξει βέβαια άποψη για τα εμβόλια, μετά από αυτό που πέρασαν. Ευτυχώς είναι ζωντανοί μάρτυρες και όχι νεκροί. Ο γιος είναι μάλιστα πατέρας ενός κοριτσιού που όταν τελείωσε για την οικογένεια όλη αυτή η περιπέτεια, θέλησε να μου χαρίσει αυτό το κουκλάκι με αυτό το συγκινητικό μήνυμα για να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Είχε φτιάξει και ένα θηλυκό κουκλάκι που το δώρισε σε μία επιμελήτρια της κλινικής” λέει στο thebest.gr ο Αργύρης Τζουβελέκης.

“Ήταν πολύ συγκινητικό, η καλύτερη ανταμοιβή και επιβράβευση για τον αγώνα που κάνουμε καθημερινά. Η καλύτερη ανταμοιβή που σου δίνει κουράγιο να προχωρήσεις και να βρεις κουράγιο σε μία τόσο δύσκολη περίοδο” καταλήγει ο κ. Τζουβελέκης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.