Επεισόδιο στο “Πρωινό” με τον Σπύρο Δημητρίου – Γιατί η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε με τον δικηγόρο του Κώστα Δόξα

Η σύλληψη του Κώστα Δόξα ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή “Πρωινό“.

Οι δικηγόροι και των δύο πλευρών είχαν κληθεί να μιλήσουν για το περιστατικό και έτσι αφού ακούστηκε η πλευρά της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, οι παρουσιαστές της εκπομπής ζήτησαν να ακουστεί και ο Σπύρος Δημητρίου που είναι ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα.

Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε να τοποθετηθεί. «Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω. Μπορούμε να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας, απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας –και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επεσήμανε, μπορεί να μην το γνωρίζει- να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί, γιατί έτσι δημιουργείται μία τηλεδίκη. Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά θα τα πω στο δικαστήριο, γιατί θα περάσω εγώ Πειθαρχικό» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου.

«Δεν σας φέραμε σε αντιπαράθεση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του εξηγώντας ότι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να ζητούν να ακουστούν και οι δύο πλευρές.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά η οποία τόνισε: “Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον”.

“Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά. Μόνος σας. Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι” συνέχισε η παρουσιάστρια. «Προφανώς όμως πρέπει και να έχεις κάτι να πεις πολλές φορές», σχολίασε μετά το τέλος του τηλεφωνήματος η Φαίη Σκορδά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ