Βάνα Μπάρμπα: Θα ήθελα να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη και να τον πάρω μια αγκαλιά

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ανοιχτά” στο Open βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αννίτα Πάνια και δεν δίστασε να αναφερθεί και πάλι στον Πέτρο Φιλιππίδη, παρά τον σάλο που είχε ξεσπάσει στο παρελθόν ότι υποστηρίζει κάποιον που κατηγορείται για βιασμό.

“Γιατί ήταν προκλητικό αυτό που είπα; Είπα την άποψή μου. Όσο υπάρχω και ζω δεν θα με εμποδίσει κανείς να λέω την άποψή μου, για κανέναν. Και πληρώνω εγώ το κόστος. Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή” ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα. “Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω” πρόσθεσε.

“Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης. Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω! Εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά”, είπε η Βάνα Μπάρμπα.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.