Πάτρα: Το οργισμένο μήνυμα του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις αναφορές περί αντικατάστασής του

Ξέσπασε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος για όσους αναφέρουν ότι θα υπάρξει αντικατάστασή του στην υπεράσπιση της 33χρονης, η οποία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και το πανελλήνιο.

Ο κ. Παπαδόπουλος, όπως μετέδωσε ο ALPΗΑ, τόνισε ότι «εάν ανέλαβα μια υπόθεση που… έκαιγε όταν ο ένας δικηγόρος την πετούσε στον άλλον και όλοι δήλωναν διαδοχικά παραίτηση από την υπεράσπιση σκεπτόμενοι μόνο τον εαυτό τους και καταστρατηγώντας οι ίδιοι το τεκμήριο αθωότητας της κατηγορουμένης, εάν δέχτηκα, χωρίς φόβο να αναλάβω μια υπεράσπιση που φαινόταν καταδικασμένη εκ των προτέρων και μπήκα να παλέψω με αυταπάρνηση κάνοντας αυτό που έχω σπουδάσει και εξασκώ με ευσυνειδησία τα τελευταία 27 χρόνια, εάν έκανα αυτή την υπόθεση περιζήτητη για κάθε συνάδελφο, μια υπόθεση για την οποία πλέον οι «μνηστήρες» σχηματίζουν ουρά, τότε έχω κάποιο μερίδιο από αυτή την πετυχημένη μεταστροφή».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είναι μια πρώτη δικαίωση των προσπαθειών μου. Σεβασμός, ευγένεια, σοβαρότητα, επαγγελματισμός και βέβαια σκληρή δουλειά, ειλικρινά σας ευχαριστώ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ