Πάτρα: Το μήνυμα εργαζομένου σε νοσοκομείο που έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε εργαζόμενος στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα, που έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το thebest.gr, μέσω ανάρτησής του στα social media ο Χρήστος Γκούβελας στέλνει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, λέγοντας πως “όσοι μπορείτε να εμβολιαστείτε, κάντε το προφανές”.

Πάτρα: Η ανάρτηση του άνδρα που έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

Στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Γκούβελας γράφει:
“3η δόση Pfizer σήμερα. Φωτό δεν υπάρχει γιατί δεν αντέχω τις βελόνες. Ακολουθώ πιστά το δόγμα: «Τρυπήστε με χωρίς να βλέπω τι κάνετε».

Η ταπεινή άποψη ενός αιματολογικού ασθενή-υγειονομικού για το εμβόλιο: Συμβόλαιο με το Θεό ή το Σύμπαν για το πόσα χρόνια θα ζήσει δεν έχει υπογράψει κανένας. Χάρη στην Επιστήμη, αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτή τη φορά, πέρασαν περισσότερες αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου για πιθανές σοβαρές παρενέργειες σε σχέση με τον προηγούμενο εμβολιασμό μου το Γενάρη, γιατί κάποιοι καλοθελητές έχουν κάνει εξαιρετική δουλίτσα στο να δημιουργούν εντυπώσεις και να καλλιεργούν φοβίες. Δεν είμαστε αθάνατοι, δεν είμαστε άφθαρτοι. Ο κορωνοϊός έχει σκοτώσει πολύ κόσμο και σε άλλους άφησε χρόνια προβλήματα, που θα τους κυνηγούν μια ζωή. Όσοι μπορείτε να εμβολιαστείτε, κάντε το προφανές. Όσοι δε μπορείτε, να προσέχετε…

Όλα εξαιρετικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Το προτίμησα σε σχέση με το «σπίτι» μου, τον «Άγιο Ανδρέα», λόγω άμεσης διαθεσιμότητας ραντεβού. Και στο ΚΥ δίνουν τον αγώνα τους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με τα μέσα που διαθέτουν. Τους εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους ιδιώτες γιατρούς (που παλεύουν από άλλο μετερίζι), στους συναδέλφους υγειονομικούς και δη στους εργαζόμενους στα εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.