Πάτρα: Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας “καίει” την Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι αναφέρει για την κεταμίνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο θα κατατεθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες, καταρρίπτει όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη χορήγηση της κεταμίνης.

Από το πόρισμα θα προκύπτει ότι με βάση βλάβες στο ήπαρ που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα, η ανακοπή που υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης. Στο πόρισμα θα προσδιορίζεται ότι οι βλάβες που εντοπίστηκαν στο ήπαρ και σε άλλα όργανα της Τζωρτζίνας προκλήθηκαν από τη χορήγηση κεταμίνης.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αυτό καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης της Τζωρτζίνας. Επίσης σημαίνει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε νωρίτερα, προκάλεσε θάνατο σε 6 έως 7 λεπτά, και προκάλεσε την ανακοπή. Δηλαδή αναφέρουν οι γιατροί ότι από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις το παιδί δεν είχε κανένα παθολογικό πρόβλημα και η ανακοπή που υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ