Πάτρα: Το εύρημα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου που μπορεί να δώσει απαντήσεις για την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας

Απαντήσεις για την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας μπορεί να δώσει ένα εύρημα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Μεταξύ των όσων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τις Αρχές ήταν μια σακούλα με τρίχες, καθώς και τρίχες από το καρότσι που χρησιμοποιούσε η Τζωρτζίνα. Σύγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθεια με τη Ζήνα” του STAR, σε ό,τι αφορά τη σακούλα με τις τρίχες, πρόκειται για μαλλιά της Τζωρτζίνας τα οποία είχαν δοθεί στην οικογένεια όταν το παιδί είχε υποστεί την πρώτη ανακοπή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Αφού υπέστη την ανακοπή, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού του Ρίου, όπου οι γιατροί ξύρισαν το κεφάλι της Τζωρτζίνας, και παρέδωσαν μια σακούλα με μαλλιά στους γονείς.  Ως εκ τούτου, υπάρχει γενετικό υλικό της Τζωρτζίνας, από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, οι αστυνομικοί που έκαναν “φύλλο και φτερό” το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, έψαξαν πολύ καλά το καροτσάκι και περισυνέλεξαν όποια τρίχα υπήρχε εκεί. Πρόκειται για υλικό από την περίοδο που η Τζωρτζίνα χρησιμοποιούσε το καροτσάκι, δηλαδή όταν βγήκε από τη ΜΕΘ μέχρι να εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο και τελικά να καταλήξει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ