Πάτρα: Το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη – “Μαυρίζουμε σαν άνθρωποι”

Μια διαφορετική έναρξη έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Οι ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της Πάτρας με την δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρη της, Τζωρτζίνας, έχουν ανατρέψει τη θεματολογία των ψυχαγωγικών εκπομπών.

“Τι να σας πω και εγώ τώρα;” είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega και αναρωτήθηκε πώς γίνεται να έχουμε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

“Πώς γίνεται όλοι σε αυτή τη χώρα, να ψάχνουμε τη συνέχεια αυτής της ιστορίας; Όλοι οι πρωταγωνιστές μιλούν και βλέπουμε την ιστορία να διαδραματίζεται κατά το ήμισυ στην τηλεόραση. Δεν νομίζω να το έχουμε δει ξανά αυτό. Είναι σαν διάδραση! Μέχρι να συζητήσουμε τα γεγονότα την μία ημέρα, έρχονται την επόμενη οι απαντήσεις, οι ανατροπές, η συνέχεια… Σαν να παρακολουθούμε ένα σίριαλ, σε συνέχειες, και λες τι άλλο θα γίνει; Τι άλλη αντίδραση θα υπάρξει; Δεν είναι τυχαίο, αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση και θα ήθελα πραγματικά να έχω απαντήσεις, πώς γίνεται να παρακολουθούμε όλοι τόσο ζεστά αυτή την ιστορία, βήμα-βήμα, και να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη, ενώ βαθιά μέσα μας όλα αυτά που ακούμε μας κάνουν κακό” περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

“Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι. Λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε; Συζητάμε ότι χάθηκαν τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα μέχρι στιγμής ακούμε ότι κατηγορείται η μητέρα και ότι περιμένουμε να ακούσουμε κι άλλα. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο είδαμε να μπαίνουν στο κάδρο τα άλλα δύο παιδιά, η σπιτονοικοκυρά, να ακούμε ότι ο πατέρας των παιδιών που ήταν λίγο πιο πίσω, να μιλάει και αυτός και να παίρνει μια διαφορετική θέση” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ