Πάτρα: “Το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του και δείχνει κάτι…” – Το εύρημα που σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα προανήγγειλε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία έλαβε μια σημαντική πληροφορία στον αέρα της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.

Η ίδια αφού συνομίλησε με τον μάρτυρα ακούστηκε να λέει σοκαρισμένη και με τρεμάμενη φωνή: “Μιλάμε για κόντρες, μιλάμε για γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… ”

Πάτρα: Το εύρημα που θα ανοίξει δρόμο στην έρευνα – “Πώς μπήκε στο σώμα μου αυτό;”

“Ήμουν λίγο σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες και γαλόνια, τρελαίνεσαι. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί αλλιώς κάποια ευρήματα στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;” ανέφερε η δημοσιογράφος.

“Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του και τώρα προσπαθούν όλοι οι ειδικοί να ακούσουν τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται”  είπε η Αγγελική Νικολούλη, λίγο πριν περάσει σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Στη συνέχεια ωστόσο, επειδή υπήρξε “βροχή” ερωτήσεων από τηλεθεατές, η ίδια επανήλθε στο θέμα και σημείωσε: “Να πω κάτι παραπάνω για μια έρευνα που είναι σε εξέλιξη; Έτυχε από δική μου πηγή να γίνω αποδέκτης μιας σημαντικής πληροφορίας, ότι ένα από τα νεκρά παιδιά είναι σαν να μιλάει, σαν να δείχνει κάτι στους ειδικούς ερευνητές.  Σαν να τους λέει για ψάξτε αυτό εδώ: “πώς μπήκε στο σώμα μου αυτό;” Aυτό αξιολογείται και πάει αλλού την ιστορία. Πού την πάει; Ε δεν γίνεται να τα πω όλα σε  μια τέτοια εκπομπή για μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Ανοίγει κι άλλο δρόμο στην έρευνα, συγκεκριμένο…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ