Πάτρα: Τέλος στο θρίλερ με τον άνδρα που είχε πέσει από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου – Το DNA «μίλησε»

Τέλος στο θρίλερ με τον άνδρα που είχε κάνει «βουτιά θανάτου» από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στις 28 Απριλίου.  Η λύση στο «μυστήριο» της εξαφάνισης του 42χρονου ήρθε την Παρασκευή, μετά την ταυτοποίηση ανθρώπινου σκελετού που είχε βρεθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου σε ακτή στο ναυτικό οχυρό του Αράξου.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, που έγινε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, «έδειξαν» πως ο σκελετός ανήκει στον άνδρα που είχε πέσει από τη γέφυρα.  Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news, πρόκειται για γιατρό με καταγωγή από την Άρτα, ο οποίος διέμενε στο Αγρίνιο.

Το χρονικό του θρίλερ στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Ο άνδρας κατευθυνόταν προς Αντίρριο, όταν, ξαφνικά, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του στο ύψος του πρώτου πυλώνα.  Αμέσως έγινε αντιληπτός από όχημα της εταιρείας διαχείρισης της γέφυρας, που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα. Ο υπάλληλος τον ενημέρωσε πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση επί της γέφυρας, με τον άνδρα να του γνέφει καταφατικά. Όταν το όχημα προσέγγισε ξανά το σημείο, λίγα λεπτά αργότερα, εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο. Ο 42χρονος είχε καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και μετά τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο των ερευνών βρέθηκαν οι γονείς του, ενώ παρά τις πολυήμερες έρευνες Λιμενικού και εθελοντών διασωστών δεν εντοπίστηκε η σορός του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ