Πάτρα: Τα προσωπικά αντικείμενα που θάφτηκαν με τα τρία παιδιά – Νέες αποκαλύψεις

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, μετά την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, δήλωσε ότι και τα τρία παιδιά, και όχι μόνο η Τζωρτζίνα, θάφτηκαν με προσωπικά τους αντικείμενα. 

“Όταν κληθεί ο εντολέας μου από την ανακρίτρια για να καταθέσει πώς έγιναν τα γεγονότα από την αρχή του έγγαμου βίου τους, θα καταθέσει και ότι όντως το τάμπλετ είναι θαμμένο μαζί με την Τζωρτζίνα. Ήταν μια επιθυμία της κατηγορουμένης και στα δύο άλλα παιδάκια να θαφτεί ένα προσωπικό αντικείμενο μαζί τους. Στα δύο πρώτα παιδιά από ότι μου είπε ο Μάνος είχε θαφτεί ένα αρκουδάκι, στην Τζωρτζίνα ζήτησε – προκαλεί κάποια περιέργεια – να θαφτεί και το τάμπλετ” ανέφερε ο Δημήτρης Καράμπελας.

Το “Πρω1νό” μετέδωσε στοιχεία για τις κηδείες και τους τάφους των τριών παιδιών και της 69χρονης σπιτονοικοκυράς. Σημειώνεται πως τα τρία παιδιά δεν είναι θαμμένα στο ίδιο νεκροταφείο, αλλά τα δύο είναι μαζί και το ένα μόνο του. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, στον τάφο της σπιτονοικοκυράς βρίσκεται μία φωτογραφία αγνώστου, 40 ετών, του οποίου έγινε εκταφή πριν από λίγο καιρό. Σημειώνεται πως ο 40χρονος πέθανε το 2015 και η εκταφή του έγινε πριν από λίγο καιρό ενώ η φωτογραφία του βρέθηκε στον διπλανό τάφο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς που ετάφη το 2020.
Ο τάφος της σπιτονοικοκυράς έχει πληρωθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη. Μπροστά απ’ αυτόν τον τάφο βρίσκεται θαμμένος ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, 79 ετών, που πέθανε το 2015 και ακόμη πιο μπροστά βρίσκεται ο κοινός τάφος της Μαλένας (2019) και της Ίριδας (2021). Οι τρεις τάφοι είναι πληρωμένοι από την οικογένεια για τρία χρόνια.
Στο νεκροταφείο των Άνω Συχαινών, το οποίο βρίσκεται σε 1,5 χλμ απόσταση, έχει γίνει το μνήμα της Τζωρτζίνας. Στο μνήμα αυτό είναι γραμμένα και τα τρία ονόματα των νεκρών κοριτσιών. Όταν έγινε η κηδεία της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να γίνει πιο βαθύς ο τάφος της Τζωρτζίνας, να ταφεί η Τζωρτζίνα πιο χαμηλά, να ρίξουν χώμα και όταν συμπληρωθεί η τριετία να μεταφερθούν εκεί και τα οστά των δύο άλλων παιδιών, της Μαλένας και αργότερα της Ίριδας.

Επίσης, στην εκπομπή αποκάλυψαν ότι ο τάφος είναι οικογενειακός και έχει αγοραστεί από την οικογένεια ενώ κοστίζει 2-3 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, η σπιτονοικοκυρά άφησε 10.000 ευρώ για να γίνει η καύση της, που δεν έγινε όπως φαίνεται,  αλλά τελικά κηδεύτηκε σε ένα πρόχειρο μνήμα χωρίς μάρμαρο με έναν ξύλινο σταυρό. Ερώτημα παραμένει γιατί δεν αγοράστηκε ένας τάφος για τη γυναίκα που άφησε τα χρήματα, αλλά το ίδιο χρονικό διάστημα αγοράστηκε οικογενειακός τάφος για τα τρία κορίτσια σε ένα άλλο νεκροταφείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ