Πάτρα: Τα 5 βίντεο που δείχνουν την Τζωρτζίνα “να υποφέρει” – Οι κρίσιμες καταθέσεις

Πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει» φέρεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, ακόμη 40 γιατροί αναμένεται να καταθέσουν αναφορικά με τη νοσηλεία της άτυχης 9χρονης, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν καταθέσεις από τρεις γιατρούς της ΜΕΘ Πατρών, μέσω των οποίων αποδίδεται μεγάλη αδιαφορία  της 33χρονης μητέρας κατά τη διάρκεια νοσηλείας της Τζωρτζίνας. Μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία και περίεργες κινήσεις, ενώ αναφέρουν πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει μια σειρά καταθέσεων από περίπου 40 γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου του Ρίου, οι οποίοι αναμένεται να αναφερθούν στα 9 ύποπτα επεισόδια που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα. Δέκα από αυτές θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές καθώς οι γιατροί και νοσηλευτές θα καταθέσουν για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο Ρίο, πριν μεταφερθεί στο Αγλαΐα Κυριακού, όπου κατέληξε.

Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, πέντε από αυτά τα επεισόδια έχουν βιντεοσκοπηθεί.  Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, “σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει από βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα…”.

Μεταξύ άλλων, θα καταθέσει μια νοσοκόμα που θα αναφερθεί στην ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ