Πάτρα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα παρενόχλησης από πρώην γείτονα—Αισχρά τα μηνύματά του

Τον τρόπο με τον οποίο παγίδευσε τον πρώην γείτονά του, ο οποίος παρενοχλούσε την κόρη του, αποκάλυψε ο πατέρας της 12χρονης μαθήτριας από την Πάτρα. Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από μερικά 24ωρα και σήμερα ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε η οικογένειά του.

Τα λόγια του 42χρονου πατέρα συγκλονίζουν. Ήταν εκείνος, εξάλλου, που αντιλήφθηκε το τι συνέβαινε με την κόρη του και έκλεισε ραντεβού με τον 50χρονο, όταν τον είδε να φτάνει στην πλατεία της Πάτρας, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία.

“Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε”, περιγράφει ο 42χρονος στο LIVE NEWS, στο mega.

Ανακάλυψε ότι πίσω από την σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας. Ένας 50χρονος που είναι παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών.

“Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30 – 40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα” περιγράφει ο πατέρας της μαθήτριας.

Το χρονικό της παρενόχλησης

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν πως η 12χρονη κόρη τους ασχολείται παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε με το Instagram.

“Το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μια ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ”, σημείωσε ο πατέρας της.

O διαδικτυακός λογαριασμός παραμένει ανοιχτός αλλά τώρα τον έλεγχο έχουν οι γονείς που διαβάζουν τα μηνύματα και αποφασίζουν να απαντήσουν. “Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πώς προσπαθεί να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι”.

“Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή, τι όμορφη που είσαι και άλλα αισχρά”, έγραφε, μεταξύ άλλων, στα μηνύματά του ο 50χρονος. Όπως λέει ο πατέρας της μαθήτριας, ήταν αισχρά και αρρωστημένα.

Χωρίς να το καταλάβει και χωρίς να του περνάει από το μυαλό, ο 50χρονος έπεσε στην παγίδα και έκλεισε ραντεβού. Πίστεψε πως θα εμφανιστεί η 12χρονη μόνη της, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

“Μιλάμε για άνθρωπο σοβαρά άρρωστο, από τα μηνύματα που έστελνε σε ένα μικρό παιδί”, λέει ο πατέρας του κοριτσιού.

Μετά την σύλληψή του, ο 50χρονος δήλωσε μετανιωμένος. Τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. “Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας”, ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη.

Ο 50χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, θα απολογηθεί αύριο.

Ο πατέρας της μαθήτριας ζητεί την παραδειγματική του τιμωρία, που θα είναι όπως λέει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βάζουν στόχαστρο ανήλικα παιδιά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ