Πάτρα: Συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο με τους 2 νεκρούς – Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Πάτρα, με θύματα δύο νέα παιδιά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στην συμβολή με την Αρέθα.

Στο βίντεο που αποκαλύπτει το IonianTv φαίνεται πως τα δύο αγόρια, ο 20χρονος Γιάννης και ο 18χρονος Γιώργος, που επέβαιναν στην μοιραία μοτοσικλέτα, πέρασαν με πράσινο. Η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή, που οι δύο νεαροί εκσφενδονίστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Σημειώνεται πως, η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα γίνει σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, σύμφωνα με το tempo24.news. Ο 18χρονος Γιώργος θα κηδευτεί επίσης σήμερα στις 15:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Οι δύο νέοι ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο εκείνο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα. Φίλοι των παιδιών τοποθέτησαν λίγα φαναράκια στο σημείο του δυστυχήματος. Συγκέντρωσαν ό,τι απέμεινε από την μοιραία κόκκινη μηχανή και τα άφησαν δίπλα στο διαλυμένο στροφόμετρο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ