Πάτρα: Στο “φως” το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας πριν από έναν χρόνο – Το δωμάτιο, ο ύπνος και τα λόγια του κοριτσιού

“Φως” στα όσα συνέβησαν την ημέρα που η Τζωρτζίνα εμφάνισε για πρώτη φορά συμπτώματα και εισήχθη στο νοσοκομείο, ρίχνουν νέα αποκαλυπτικά στοιχεία που μεταδόθηκαν σήμερα. Ήταν πριν από έναν χρόνο, στις 8 Απριλίου του 2021, όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, καθώς η μητέρα ανέφερε ότι παιδί εμφάνισε σπασμούς. Λίγες ημέρες πριν, είχε πεθάνει αιφνίδια η Ίριδα. Το βρέφος είχε εντοπιστεί νεκρό μέσα στην κούνια του, στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, στην Πάτρα. Κατά δήλωση της 33χρονης και της αδελφής της, το παιδί είχε βρει νεκρό η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ενώ αργότερα εντοπίστηκε και ένα πανάκι με αίμα στην κούνια. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, την ημέρα που η Τζωρτζίνα εμφάνισε συμπτώματα βρισκόταν σε οικογενειακό σπίτι από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Αχαΐα και όχι στο σπίτι της οικογένειας. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή LiveNews του Mega, στο σπίτι βρίσκονταν κι άλλοι συγγενείς. Όμως, η Τζωρτζίνα ήταν μόνη στο δωμάτιο με τη μητέρα της, όταν εμφανίστηκαν τα συμπτώματα. Κάποια στιγμή, η 33χρονη φέρεται να επικαλέστηκε ότι το παιδί είχε σπασμούς και μελανιά στο στόμα κι έτσι, μετέβησαν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί φέρεται να μην εντόπισαν κάποιο πρόβλημα υγείας, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι παιδί ήταν φοβισμένο. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, το κοριτσάκι φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι κάτι συνέβη την ώρα που κοιμόταν, αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους κατέληξε στο νοσοκομείο.

Αυτή ήταν η αρχή μιας βασανιστικής και μαρτυρικής περιπέτειας που πέρασε η άτυχη Τζωρτζίνα, η οποία έπαθε ανακοπή -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- εντός του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν και έμεινε τετραπληγική. Το παιδί κατέληξε τον Ιανουάριο του 2022.

Τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης για την Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Τζωρτζίνα δεν είχε αντιληφθεί τον θάνατο της Ίριδας. Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια του, στο δωμάτιο όπου κοιμόταν και η μεγαλύτερη αδελφούλα της.

“Είδα την αδελφή μου στην κουζίνα”, φέρεται να είπε το παιδί, σύμφωνα με τον πατέρα. Ο ίδιος μετέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ