Πάτρα: Σάλος με σχολικό πάρτι – Το καραόκε με τραγούδια του Trannos, οι βαθμολογίες και η καταγγελία γονέα

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα, με σχολικό πάρτι που διοργανώθηκε σε δημοτικό σχολείο. Πατέρας 7χρονου καταγγέλλει ότι οι διοργανωτές επέλεξαν να ακούσουν τα παιδιά μουσική τραπ, κάνοντας μάλιστα και διαγωνισμό καραόκε.

Η καταγγελία έχει ήδη φθάσει στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ενώ δικηγόρος αναμένεται να προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, για λογαριασμό του πατέρα του 7χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Πελοπόννησο», την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας, διοργανώθηκε ένα πάρτι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Μέχρι εδώ καλά. Μόνο που οι διοργανωτές, όπως καταγγέλλει, είχαν φροντίσει να το «επενδύσουν» μουσικά με τραγούδια που δεν ταιριάζουν σε ανήλικα παιδιά ηλικίας 6-8 ετών, καθώς οι στίχοι είναι «απαγορευτικοί».  Είναι ενδεικτικό ότι έγινε μέχρι και διαγωνισμός καραόκε, με τραγούδια τραπ.

«Ανεπίτρεπτο για πάρτι Δημοτικού και ακόμη πιο απεχθές ότι έκαναν διαγωνισμό και έβαζαν τα παιδιά να τραγουδούν αυτά τα τραγούδια, τα βαθμολογούσαν και τα χειροκροτούσαν. Μιλάμε για παιδιά σχολείου και ο γιος μου φέτος είναι στην Α΄ τάξη δημοτικού» τονίζει ο καταγγέλλων, περιγράφοντας τι του είπε το παιδί του όταν επέστρεψε σπίτι από το πάρτι. Συγκεκριμένα, του ανέφερε πως είχε μάθει απέξω τους στίχους του τραγουδιού Madame του τράπερ Tranos το οποίο είπε και μάλιστα βαθμολογήθηκε με 8 στα 10.

Ο πατέρας επικοινώνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η οποία του απάντησε πως το παιδί είχε πάει στο πάρτι μαζί με την μητέρα του, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, με την οποία επικοινώνησε, τον ενημέρωσαν ότι εφόσον το πάρτι έγινε εκτός σχολικού ωραρίου , δεν υπάρχει καμία ευθύνη.

Έτσι, ο πατέρας αναγκάστηκε να προσφύγει στην Εισαγγελία Πάτρας, ενώ θα ενημερώσει τη Δευτέρα και την Εισαγγελία Ανηλίκων.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ