Πάτρα: Πουλήθηκε το πατρικό σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Το παρασκήνιο

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Όπως έγινε γνωστό, πουλήθηκε το πατρικό σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρω1νό του ΑΝΤ1, από τον περασμένο μήνα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου είχε κάνει γνωστό ότι έψαχνε για να πουλήσει ένα από τα σπίτια της, με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την υπεράσπιση της κόρης της. Όπως αποκάλυψε μια γειτόνισσά της, βρέθηκε αγοραστής, με την τιμή πώλησης να ανέρχεται στα 32.000 ευρώ.

«Έχει πουληθεί καιρό τώρα σε έναν Πατρινό, ο οποίος πιστεύει στην αθωότητα της Ρούλας και έτσι δεν θεωρεί ότι το σπίτι έχει κακή ενέργεια» ανέφερε για το σπίτι στο οποίο έμενε η γιαγιά των τριών νεκρών παιδιών.

«Η μητέρα της Ρούλας το πούλησε για 32 χιλιάδες ευρώ και έλεγε ότι θέλει τα χρήματα για να στείλει τις εξετάσεις των παιδιών στο εξωτερικό και να αποδειχθεί η αθωότητα της Ρούλας», συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ