Πάτρα: Πωλείται το σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου

Πωλητήριο στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα τρία τους κοριτσάκια, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Γνωστό μεσιτικό γραφείο της πόλης ανέλαβε να βρει αγοραστή, με την μεσίτρια Αγγελική Πολύζου Δημητρίου ανάρτησε την αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το pelop.gr, αρκετοί χρήστες του διαδικτύου αναγνωρίζουν και σχολιάζουν πως επρόκειτο για το ακίνητο όπου ζούσε η οικογένεια της κατηγορούμενης μητέρας, η οποία αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει και η δίκη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Το τριώροφο της οδού Μπιζανίου άνηκε στην σπιτονοικοκυρά Ευγενία Κούτρα, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας και έφυγε από τη ζωή το 2020.

Προφανώς οι κληρονόμοι της Ευγενίας Κούτρα θέλουν να πωλήσουν το ακίνητο, ιδιαίτερα μετά τις αντιδράσεις που είχαν σημειωθεί στη γειτονιά με αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι, όταν είχε ξεσπάσει σάλος με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι το οίκημα διαθέτει τρεις ορόφους, όπου ο καθένας έχει επιφάνεια 100 τμ, είναι διαμπερές και κατασκευάστηκε το 1980. Η τιμή πώλησης έχει οριστεί στις 270.000 ευρώ και χαρακτηρίζεται από το μεσιτικό γραφείο ως επενδυτικό.

Η πρώην σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου είχε μετακομίσει με τον αείμνηστο σύζυγό της το 2006 στην Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια η σπιτονοικοκυρά είχε συνταξιοδοτηθεί και ζούσε στο σπίτι, ενώ έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ