Πάτρα: «Πήγε να με σκοτώσει – Έτσι σώθηκα» – Σοκάρουν τα λόγια της 20χρονης που της επιτέθηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος εν διαστάσει σύζυγό της 20χρονης Μαριάννας, ο οποίος αφού τη χτύπησε βάναυσα και παραλίγο να την πνίξει, έβαλε και φωτιά για να κάψει το διαμέρισμα ιδιοκτησίας της στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα βιασμού και εμπρησμού.

Πάτρα: Ήθελε να αυτοκτονήσει ο 33χρονος

Ο 33χρονος δηλώνει… μετανιωμένος για τις πράξεις του και σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, έφτασε στο σημείο να ζητεί από τους αστυνομικούς (μέσα από το κρατητήριο) κάτι για να αυτοκτονήσει. Χαρακτηριστικό του σοκ που έχει προκληθεί στην οικογένειά του λόγω της συμπεριφοράς του στην εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του 18 μηνών παιδιού τους, είναι ότι η μητέρα του υπέστη καρδιακό επεισόδιο την Κυριακή και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πάτρα: Συγκλονίζουν τα λόγια της 20χρονης

Η 20χρονη μίλησε για την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, με την περιγραφή της να σοκάρει.

«Μπαίνει, τον βλέπω μπροστά μου, με αρπάζει, βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες και παντζούρια, με γραπώνει από τον λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε. Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή. Άρχισε να μου λέει ότι “δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να ζει”. Στην αρχή πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι. Μετά με γύρισε ανάποδα και έπεσε πάνω μου. Προσπάθησα να σκεφτώ. Σκέφτηκα τα νύχια μου που ήταν μυτερά. Τα είχα φτιάξει. Του τα έχωσα κοντά στα μάτια. Έσπασα τα νύχια μου στα μάτια του. Έτσι σώθηκα. Έτσι δεν με έπνιξε» περιέγραψε η 20χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ