Πάτρα: “Πήγαινα να φιλήσω το παιδί κρύο” ξεσπά ο παππούς – Τι απαντά σε όσους ψάχνουν “να βγάλουν την Ρούλα φόνισσα”

Ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεσπά με αφορμή τα όσα λέγονται για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας. Ο παππούς των τριών κοριτσιών, που πέθαναν αιφνίδια μέσα σε τρία χρόνια, κλαίει στην ανάμνηση των τριών εγγονιών του και απαντά για τα περί αμυχών στο πρόσωπο της Τζωρτζίνας, όταν έγινε η κηδεία της.

“Έχω χάσει τα παιδάκια μου, το καταλαβαίνετε; Έχω χάσει τα παιδάκια μου, τα οποία μου τα έχουν διαπομπεύσει. Τρεις ψυχούλες μου τις έχουν διαπομπεύσει. Τι να κάνω εγώ τώρα; Πες τε μου τι να κάνω. Θα μου φέρει εμένα τα παιδάκια μου πίσω; Δεν μου τα φέρνει κανένας απ’ αυτούς που βγαίνουν”, λέει ο πατέρας της 33χρονης μητέρας και παππούς των τριών κοριτσιών, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Mega.

“Ψάχνουν άλλα πράγματα για να βγάλουν τη Ρούλα φόνισσα”

Μιλά στη συνέχεια για όσους κατηγορούν την κόρη του και την βάζουν στο “κάδρο”. “Φωνάζει και ωρύεται η Ρούλα τόσο καιρό -θα σας πω μόνο για την Μαλένα- ότι ‘πριν καταλήξει το παιδί μου είχε πάει η νοσηλεύτρια και είχε δώσει φάρμακο για το στομάχι’. Οι δικαστές εκεί των πάνελ κάλεσαν τη νοσηλεύτρια να της κάνουν μία ερώτηση; Κανένας δεν την κάλεσε αυτή ποτέ, αλλά πάνε και ψάχνουν άλλα πράγματα, ούτως ώστε να βγάλουν τη Ρούλα φόνισσα και δολοφόνισσα την ανεβάζουν”, λέει ο πατέρας της 33χρονης.

“Δεύτερον που θέλω να σας πω, σε όλα αυτά που συμβαίνουν, βγήκαν και είπαν ότι έγινε ένας φιλικός αγώνας μεταξύ της Παναχαϊκής και των παλαίμαχων του εθνικού Πειραιώς. Ο αγώνας δεν ήταν μόνο για την Τζωρτζίνα, ήταν και για το Άσυλο Ανιάτων. Το γράφουν επάνω τα εισιτήρια του μπλοκ, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Προ καιρού από πρωτοβουλία μία ή δύο κυρίες κάνανε κίνηση να ανοιχτεί λογαριασμός για την Τζωρτζίνα και να βάζει ο κόσμος λεφτά. Τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν αυτό γιατί δεν είναι επαίτες. Δεν το δέχτηκαν, για όλα αυτά που λένε, και δεν αγόρασε, δεν κάνανε δηλαδή τον αγώνα η Παναχαϊκή για να αγοράσει ο Μάνος μηχανή. Αυτά είναι στη φαντασία του καθενός”, συνεχίζει.

“Η μάνα ήταν εκεί, γιατί κάποιος έπρεπε να δουλέψει”

Όπως αναφέρει ο παππούς των τριών κοριτσιών, οι γιατροί δεν επέτρεπαν σε κανέναν άλλον, εκτός από τη μητέρα των κοριτσιών, να βρίσκεται στο νοσοκομείο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. “Το παιδί δεν ανέβαινα ποτέ να το δω, γιατί δεν επιτρεπόταν. Λόγω του κορονοϊού δεν επέτρεπαν σε άλλο, εκτός από τη μάνα του, που λένε όλοι μόνο η μάνα του ήταν εκεί. Φυσικά η μάνα του, γιατί κάποιος έπρεπε να δουλέψει, να δώσει χρήματα. Και αυτός ήταν ο Μάνος, δεν μπορούσε να ήταν όλη ημέρα στο νοσοκομείο. Ποιος στη δική μας, τη λαϊκή τάξη μπορεί να τα αντιμετωπίσει χωρίς να δουλεύει;”.

Ρωτάω τον Θεό “γιατί”

“Δεν περιμένω απάντηση ούτε από την αστυνομία, ούτε από τους ιατροδικαστές, σεβαστό κάνουν το έργο τους. Μόνο τον Θεό ρωτάω, ‘γιατί;’….”, συνεχίζει ο παππούς των τριών κοριτσιών.

Σχολιάζοντας, δε, τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχετικά με τις “εκχυμώσεις στο πρόσωπο” ενός παιδιού και το επεισόδιο με το γραφείο τελετών, ο πατέρας της 33χρονης λέει: “Το σπίτι μας είναι σαν νεκροταφείο. Εάν ο κ. Κατερινόπουλος έχει πιο βάσιμες πληροφορίες ας τα δώσει στην αστυνομία να το κοιτάξουν. Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, δεν πήγα να δω εάν το παιδί μου ήταν γρατσουνισμένο, εγώ πήγαινα για να το φιλήσω κρύο, γιατί πριν από λίγο έτρεχε και μου έλεγε ‘παππού’ στην πλατεία κι έτρεχε στην αγκαλιά μου… Μιλάω για την Τζωρτζίνα… Για ποιες αμυχές να κάτσω να δω;”.

Καταλήγοντας, ο παππούς ζήτησε “λίγη υπομονή” και “σεβασμό” στα τρία παιδιά που χάθηκαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ